Persondatapolitik

Restaurant NO16’s politik vedr. kunders og samarbejdspartneres persondata.

Generelt om oplysninger:

I denne persondatapolitik kan du læse mere om, hvordan NO16 behandler persondata og cookies. Persondata omfatter oplysninger som fx kunders kontaktoplysninger, søgeadfærd og købshistorik.

En cookie er en lille tekstfil, der bliver lagt på din maskine, når du færdes på NO16’s hjemmeside. En cookie bruges til at registrere, hvilke af vores sider du er på, og hvor længe, men giver os ikke information om, hvem du er.

Hvilke persondata modtager NO16?

NO16 registrerer diverse data om dig som besøgende på vores website, herunder din førnævnte søgeadfærd. Disse oplysninger kan bruges af os til analyse og optimering, samt fremtidig markedsføring.

Ved kontakt modtager vi almindelige kontaktoplysninger, som vi er dataansvarlige for.

Retsgrundlaget for at behandle de nævnte persondata er databeskyttelsesforordningens artikel 6, litra b) og f), hvor vi har en legitim interesse i at behandle disse almindelige oplysninger som led i drift og udvikling af virksomheden.

Når du færdes på no16.nu, indsamles oplysninger om din IP-adresse, din browser og evt. brugernavn samt hvilke af vores sider du færdes på og hvornår.

Ønsker du ikke at no16.nu behandler dine persondata, kan det ende ud i ineffektiv annoncering til dig som forbruger, hvor du bliver eksponeret for tilbud der muligvis ikke passer til dine behov.

Hvad bruges personoplysningerne til?

Oplysninger om din færd på vores hjemmesider anvendes kun til udarbejdelse af statistik og annoncering, som bl.a. kan bruges til at forbedre opbygningen af vores hjemmeside, samt målrettet markedsføring.

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, vil vi på e-mail sende dig nyhedsbreve.

Persondata indsamlet på siden bliver behandlet fortroligt og ikke videregivet fra os, eller vores

Hvem videregiver personoplysninger til?

De personoplysninger, du afgiver til no16.nu, deles med vores digitale designer, thrane.nu som også er underlagt persondatareglerne.

Herudover videregives dine persondata ikke, og dine persondata sælges ikke til tredjemand.

Hvordan beskyttes dine data?

NO16.nu er forpligtet til at sørge for beskyttelse af dine data. NO16.nu træffer sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven.

Heri ligger også, at dine data korrigeres, hvis vi opdager fejl i dine data, og at dine data slettes, når vi ikke længere har pligt til at opbevare de data og i øvrigt når de ikke længere er relevante. Dette sker efter fem år.

Særligt om cookies

Se vores cookiespolitik her

Dine rettigheder

Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig og få en kopi af dine data. Derudover kan du i henhold til persondatalovgivningen forlange forkerte oplysninger rettet, gøre indsigelse mod behandling eller få dine oplysninger begrænset - eller slettet, hvis vi ikke er forpligtet til at behandle dem. På datatilsynet.dk kan du læse mere om dine rettigheder.

Hvis du har spørgsmål til NO16.nu’s behandling af dine data eller af vores hjemmesiders brug af cookies eller ønsker flere oplysninger, kan du henvende dig til os per telefon, e-mail eller post. Kontaktoplysningerne fremgår på vores hjemmeside.

Ønsker du efter henvendelse til NO16.nu at klage over behandlingen af dine persondata, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet.dk.

 

Book bord

Vil du være sikker på at få en plads i spiseklubben den aften, det passer dig, så bestil et bord nu.

Book bord her

Giv et gavekort

Giv et gavekort til en madoplevelse hos os. Modtageren får en uforglemmelig madoplevelse.

Køb gavekort her

Åbningstider

Mandag-torsdag: 18:30-21:30
Fredag-lørdag: 18:30-22:30

Top
Thrane.nu